Drukte op het kleuterplein

Coronavirus

Beste ouders/verzorgers,

 

Sinds maandag zijn wij open voor alle leerlingen. Het is dus ook meteen een stuk drukker. Dat is even zoeken met elkaar. Hoe vinden we een veilige manier om kinderen op te halen en als volwassenen afstand tot elkaar te bewaren? De huidige vorm op het kleuterplein vraagt om aanpassing.  


Het kleuterplein is niet groot genoeg om u allen een plekje te bieden op 1,5 m afstand van elkaar. De ruimte om het plein te verlaten is smal. Wij passen daarom de afspraak aan, zodat de volledige breedte van de trap gebruikt wordt voor het verlaten van het plein. Hierdoor kan er beter doorgestroomd worden. Tevens verkleinen we zo de groep ouders die bij dit plein wacht. 

Let op: Wij passen vanaf vrijdag 12 juni de afspraak aan voor de kinderen van groep 3 en 4.

 

Zit uw kind in groep 3 of 4 en heeft het geen broertje(s)/zusje(s) bij groep 1/2?
Uw kind neemt voortaan de hoofdentree als ingang en uitgang. Spreek een vaste plek af met uw kind voor het ophalen. Ouders komen niet voorbij de roze tape.

Zit uw kind in groep 3 of 4 en heeft u kinderen in groep 1/2? 
De kinderen van groep 1/2 en ouders nemen de helling van het kleuterplein. De leerlingen verzamelen bij de leerkracht. De kinderen in groep 3 en 4 gebruiken de trap bij aankomst. Deze leerlingen lopen zelfstandig de school in. 

Bij het verlaten van het plein verzamelt u uw kinderen en gebruikt u de volledige breedte van de trap. 

Komt u met een kinderwagen?
U neemt bij aankomst de helling bij het kleuterplein. U verlaat het plein via het grote schoolplein (via de helling bij het KDV) 
of 
U neemt bij aankomst de helling bij het kleuterplein. U wacht tot de helling bij het kleuterplein vrij is. U gaat dan namelijk tegen de reguliere richting in. Dit kan pas als alle ouders/verzorgers de mogelijkheid hebben gehad het plein te betreden.