Fijne kerstvakantie

Beste ouders/verzorgers, 

Ineens was dinsdag de laatste schooldag van 2020. Tussen de kerstviering door werd werk samengesteld, werden boeken en schriften verzameld en Chromebooks klaargemaakt voor de uitleen.  

Ik ben dankbaar voor het voortijdig anticiperen van de MR op een mogelijke tweede lockdown. Hierdoor waren de plannen al op een eerder moment opgesteld en ingestemd. 

Ik was enorm verrast door het handelen van de OV en de kerstcommissie die op zeer korte termijn de feestelijkheden van een Kerstmaaltijd konden vervroegen.

Uw veerkracht en medewerking hebben ervoor gezorgd dat de overgang naar het afstandsonderwijs zo snel en soepel is verlopen.

Tot slot spreek ik mijn trots uit naar het team van de Roald Dahl. Wat een spirit hebben de leerkrachten, stagiaires en ondersteunende collega’s getoond. De noodopvang staat als een huis en voelt als een fijne plek. In iedere bouw is er iedere dag een leerkracht die zich ontfermt over deze groep leerlingen.

Het werk voor thuis is meegegeven: takenkaarten, werkschriften, werkbladen, Chromebook, boeken noem maar op. De hele dag zijn er leerkrachten op school om filmpjes te maken met instructies, verhalen en activiteiten. Alles om de kinderen thuis dat te geven wat nodig is. 

Er staan 2 weken vakantie voor de deur waarin de mogelijkheden tot uitstapjes beperkt zijn. Geniet met elkaar van kerstfilms kijken, pyjamadag, miniatuur tafereeltjes knutselen, kerstkransjes en oliebollen bakken, spelletjes spelen of een heerlijke wandeling.  In de bijlage de link naar ons kerstverhaal. 

Fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021!! 

 

Met vriendelijke groet,

Sylvia Woudstra

IMG_7677 IMG_7677